Evidenční číslo: 22063STE
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Vlčice, Trutnov
Cena: 5 600 000Kč
5 600 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Hledáte rodinný dům se zahradou nedaleko Trutnova? Pak mám pro vás zajímavou nabídku.

Aktuálně k prodeji nabízíme rodinný dům se zahradou ve Vlčicích, okr. Trutnov.

Rodinný dům je zděná stavba se sedlovou střechou, jedná se o objekt se dvěma nadzemními podlažími a půdou, s celkovou užitnou plochou 150 m2. Místnosti jsou dispozičně řešeny jako 3+kk ( možno předělat na 4+kk). V přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem, koupelna s vanou, samostatné wc, technická místnost a komora. Z obývacího pokoje je přímý vstup na pěknou terasu a navazující zahradu. V patře domu jsou umístěny dva prostorné pokoje a dále koupelna se sprchovým koutem a wc. V podkroví se nachází půdní prostor.

Objekt je napojen na obecní vodovod, vytápění řešeno plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů a podlah, dále je možné využít k vytápění domu krb s rozvodem teplého vzduchu do patra domu. Ohřev teplé vody zajišťován též plynovým kotlem. Odpadní vody jsou svedeny do čističky. PENB třída C.

Rodinný dům je velmi útulný a zahradu s terasou můžete využít k relaxu. Pozemek je oplocen, je o výměře 865 m2, možnost parkování je na pozemku. V obci Vlčice je základní občanské vybavenost (základní škola, školka) další služby v Trutnově, který je 10 min. jízdy autem.

Součástí kupní ceny jsou právní služby advokátní kanceláře, včetně advokátní úschovy kupní ceny, provize a další rozsáhlé služby realitní kanceláře. Rádi Vám zajistíme též financování koupě této nemovitosti, a to naším zkušeným hypotečním specialistou. Budeme se na Vás těšit u prohlídky.

Základní info

Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Vlčice, Trutnov
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 103m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Terasa, Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice

Máte otázku?

Kde inzerujeme?