Prodej domu se 3 byty v dosahu sjezdovky Protěž v Janských Lázních

Evidenční číslo: JAK248
Typ: Vícegenerační
Adresa: Lyžařská, Janské Lázně, Trutnov
Cena: 17 100 000Kč
Poznámka k ceně: Včetně právních služeb a provize RK.
17 100 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Už jste někdy snili o tom, že budete moci své oblíbené zimní či letní sporty praktikovat každý den, bez cestování do rekreačních středisek?

Pak tento jedinečný rodinný dům je právě pro Vás. Nachází se v klidné části obce Janské Lázně, v ul. Lyžařská, na dosah sjezdovky Protěž, v docházkové vzdálenosti do centra města.

Dům má 3 samostatné byty s vlastními vchody. Každý byt má na jih orientovanou lodžii s výhledem na Janské Lázně. Na pozemku před domem jsou k dispozici 3 krytá stání pro automobily a v suterénu domu je garáž pro jedno vozidlo.

V 1. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1 s vlastní terasou, s celkovou výměrou podlahové plochy 94 m2. Byt zahrnuje: kuchyni s pultem a vstupem na terasu, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnici, dětský pokoj, samostatné wc a koupelnu.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1. Tento má výměru podlahové plochy 87 m2 a je tvořen následujícími místnostmi - kuchyně, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, posilovna (pokoj), samostatné wc a koupelna.

Podkroví je obytné, s vybudovaným bytem disp. 3+1 a s výměrou 56 m2. Dispozice místností - ložnice, obývací pokoj se vstupem na lodžii, dětský pokoj, kuchyně, samostatné wc a koupelna. Je zde i možnost vytvoření dalšího pokoje z půdního prostoru o výměře 18 m2.

Pozemek je o celkové výměře 704 m2. Zahrada je situována na jižní stranu a je na ní umístěna zastřešená pergola, kůlny na nářadí a připravená plocha na bazén.

Dům je po částečné rekonstrukci - plastová okna, nové rozvody vody, ve 2. NP jsou provedeny nové rozvody elektřiny ad. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody v každém bytě el. bojlerem. PENB zatím nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je aktuálně využíván k trvalému bydlení. Nabízená nemovitost se nachází v celoročně navštěvované lokalitě, a díky svému umístění v blízkosti lyžařských vleků je výjimečnou a ojedinělou nabídkou. Objekt je ideální pro krátkodobé pronajímání s předpokladem vysoké celoroční obsazenosti.

V zimních měsících jsou Janské Lázně ideální místo pro lyžaře a běžkaře, v letním období se jedná o výchozí bod pro turisty a cyklisty s mnoha lákavými cíli (Stezka korunami stromů, Černá Hora, Sněžka, Pomezní Boudy ad.).

Cena za nemovitost činí 17.100.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 603 294 634, emailu: jaklova@evolucereality.cz.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Vícegenerační
Konstrukce: Smíšená
Adresa: Lyžařská, Janské Lázně, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 141m2
Plocha zahrady: 704m2
Plocha terasy: 7m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen: 3
Počet garáží: 1
Počet parkovacích míst: 3
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Lodžie, Zahrada, Sklep, Parkování, Bazén, Garáž, Bytové jádro zděné, Terasa

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Kanalizace, Plyn, Internet, 400V, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Developerský projekt

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka

Charakter okolí objektu

Obytná,Rekreační

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?