Reference spokojených klientů realitní kanceláře

Reference našich klientů

Poděkování paní Jaklové. Děkujeme za rychlé jednání, skvělou komunikaci a vstřícnost. Vřele doporučujeme!!!

Lenka Berná - Prodej bytu - Úpice

Chtěla bych poděkovat paní Jaklové za profesionální, a přitom lidský přístup. Vše proběhlo přesně dle mých představ, z mé strany nebylo třeba se o nic starat. Vřele doporučuji!

Naďa Geier - Prodej nebyt. prostoru - Trutnov

Vřele doporučujeme!! Paní makléřka Olga Jaklová nás mile potěšila svým profesionálním přístupem a ochotou vždy vše podrobně vysvětlit. Naprostá spokojenost.

Martina Farkasová - Prodej bytu - Chvaleč

Na sto procent doporučím služby pana Čížka. On začátku dokonce vřelý a profesionální přístup. Nemovitost byla prodána rekordním čase. Takže kdo chce profesionální a bezproblémovou realitní kancelář na prodej či koupi nemovitosti, ať si vybere pana Čížka.

Tomáš Přibyl - Prodej domu - Úpice, Radeč

Vřele doporučím všem Pana Čížka!! Jeho jednaní a individuální přístup ke klientům, naprosté překvapení....do budoucna už pouze služby pana Čížka :)

Jiří Matulík - Koupě bytu - Rudník

Profesionální přístup. Naprostá spokojenost.

Pavlína Bydžovská - Prodej domu - Trutnov

Byla jsem spokojená s rychlým a spolehlivým jednáním. Mohu doporučit.

Věra Hejnová - Prodej bytu - Trutnov

Velmi doporučuji Evoluce reality a pana Petra Čížka, zprostředkoval rychlý prodej nemovitosti, o nic jsme se nemuseli starat , vše vysvětlil a poradil. Milý a lidský přístup, servis RK je nadstandardní.

Dominika Šídová - Prodej bytu - Trutnov

S využitím služeb pana Čížka jsme byli od začátku až do konce naprosto spokojeni, profesionální jednání, individuální přístup, rychlá komunikace a nadstandardní servis. Můžu maximálně doporučit!

Antonín Hanuš - Prodej domu - Trutnov

Chci velmi poděkovat za profesionální služby a přátelské jednání. Děkujeme a doporučujeme všem! Pan Čížek je ve své profesi opravdu 1 a patří mu náš velký DÍK. Kdybych měla jeho jednání hodnotit od 0-10,tak hodnotím 10/10!

Veronika Balcarová - Prodej bytu - Náchod

Vynikající servis realitní kanceláře - zajistili vyklizení domu, úklid, skvělý fotografie i s dronem. Dům se prodal za necelý měsíc, vše bez starostí a v klidu. Doporučuji.

Klára Skoupá - Prodej domu - Trutnov

Velmi profesionální přístup pana Čížka. Mohu doporučit jeho služby při prodeji nemovitosti.

Karel Brázda - Prodej bytu - Trutnov

Pana Petra Čížka Evoluce reality mohu osobně 100% doporučit . Rychlý prodej nemovitosti, perfektní spolupráce a jednání s nadměrnou spokojeností klienta.

Silvie Arriva - Prodej bytu - Svoboda nad Úpou

Vše v naprostém pořádku, absolutní spokojenost a můžu jen doporučit.

Pepa Licek - Koupě bytu - Trutnov

Vřele doporučuji spolupráci s panem Čížkem při prodeji nemovitosti. Rychlé jednání a hlavně perfektní, profesionální a taky lidský přístup. Se vším poradí, pomůže. Ještě jednou moc děkuji!

Kamila Křížová - Prodej bytu - Trutnov

Super přístup, rychlé jednání

Lenka Kubrtová Suková - Prodej bytů - Trutnov, Žacléř

Kde inzerujeme?