Evidenční číslo: 23096CZK
Adresa: Horní Předměstí, Trutnov
Cena: 11 800 000Kč
Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
11 800 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

PRODEJ PRVOREPUBLIKOVÉ VILY V TRUTNOVĚ

Tato krásná vila je od okolního světa oddělena vzrostlou vegetací, možná právě proto o ní mnoho nevíte, ačkoli kolem ní denně jezdíte. Rád vám ji přiblížím nyní v textu, ale též osobně při prohlídce.

Velkoryse působící prvorepubliková vila byla vystavěna pro zámožného klienta v roce 1925, a to v Trutnově Horním Předměstí, na rohu ulic Žižkova a Komenského.

Jedná se o zděnou nemovitost se dvěma samostatnými byty, prostorným suterénem s nebytovým prostorem a velkou půdou, s celkovou užitnou plochou přes 370 m2.

Suterénní prostory jsou vystavěny pod celým půdorysem budovy. Jsou zde umístěny sklepy, kotelna, prádelna a samostatný nebytový prostor zahrnující zádveří, prostorný pokoj, sklad, kuchyň a koupelnu.

V 1. nadz. podlaží se nachází byt dispozice 3+1 s výměrou 104 m2, s velkou vstupní halou s krbem, 3 samostatnými pokoji, pracovnou, kuchyní, koupelnou a samostatnou místností s wc.

Ve 2. nadz. podlaží je umístěn byt 3+1 o výměře 97 m2 s dispozicí - chodba, kuchyně, 3 pokoje, komora, koupelna s wc, terasa.

Půdní prostory jsem velmi prostorné, s výměrou cca 70 m2, s možností dalšího využití dle potřeb majitele.

Na vile zůstalo zachováno množství původních prvků a částí vybavení jako jsou dřevěná obložení, keramické obklady a dlažby, dřevěné vlýsky, schodiště, zdvojená okna, sanitární zařízení ad.

Vytápění domu je zajišťováno kotlem na tuhá paliva se zásobníkem (uhlí, peletky) s rozvodem do radiátorů. Ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. PENB nepředložen, proto uváděna třída G.

Pozemek je rovinatý, oplocen, s vjezdovou branou a brankou, a s celkovou výměrou 1.088 m2. Za domem je umístěna velká zděná dvojgaráž, kůlny a další stavby. Na zahradě je vysázeno množství okrasných dřevin a keřů.

Základní stavební prvky domu jako je střešní krov a krytina, nosné zdivo, stropní konstrukce ad. jsou v pořádku, bez nutnosti zásahu.

Nabízená vila je vzhledem ke své dispozici a stavebnímu řešení vhodná pro několik variant využití:
A. Komerční využití přízemních a suterénních prostor reprezentativní sídlo společnosti, ordinace lékařských specialistů, advokátní kancelář apod. Tomuto využití svědčí dostatek kanceláří (ordinací), sociální a technické zázemí, samostatné vchody, a bezproblémové parkování u vily. Prostory v patře lze zároveň využít k zajištění bytové potřeby vlastníka.
B. Vila pro vícegenerační rodinné bydlení ideální pro náročnou klientelu žádající nadstandardní obytný prostor, netradiční řešení bydlení a vybavení, a zároveň ducha budovy s nádechem historie.
C. Vybudování až 3 samostatných byt jednotek pro další osobní využití majitele, či komerční využití (pronájem, prodej).

Cena činí 11.800.000,- Kč. Právní servis, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře EVOLUCE jsou pro kupující zdarma.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Horní Předměstí, Trutnov
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 137m2
Plocha terasy: 12m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Terasa, Garáž, Sklep

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak

Máte otázku?

Kde inzerujeme?