Evidenční číslo: 23109CZK
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Lukášova, Horní Maršov, Trutnov
Cena: 9 476 000Kč
Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
9 476 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej zařízeného penzionu v Horním Maršově, okr. Trutnov s možností převzetí úvěru se sazbou 2,49%.

Nabízíme k prodeji zařízený útulný penzion vilu Pramínek - v malebném Horním Maršově, obklopeném krásnou přírodou Krkonoš. Tento penzion je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají podnikatelsky prosperující odvětví v turisticky atraktivní oblasti.

Dům je zděná stavba se dvěma nadzemními podlažími, půdou a částečným podsklepením, s ubytovací kapacitou až 19 lůžek v celkem 5ti samostatných pokojích/apartmánech.

V 1. nadzemním podlaží se nacházejí dva vchody do budovy přední přes zádveří do chodby domu; zadní vchod ze zahrady - pro hosty penzionu s přímým vstupem do lyžárny (šatny), další místností je prostorná společenská místnost s barem a krbem, kuchyně pro hosty s plně vybavenou kuchyňskou linkou a spotřebiči, samostatné WC, kotelna s vlastním vchodem. V přízemí se dále nachází apartmán dispozice 2+kk s koupelnou, který aktuálně užívá majitel, lze jej však využít k pronájmu umístění 4-5 lůžek.

Ve 2. nadzemním podlaží se nacházejí 4 samostatné pokoje k pronájmu rodinný pokoj s terasou (5 lůžek), rodinný apartmán s balkonem (2 pokoje - 5 lůžek), samostatný pokoj (2 lůžka), rodinný pokoj (3 lůžka). Pokoje mají vlastní sociální zařízení sprchový kout, wc a umyvadlo, jsou vybaveny nábytkem a TV.

Objekt má prostornou půdu vhodnou k uložení věcí. Celková obytná plocha domu činí cca 254 m2, užitná cca 312 m2. Veškerý nábytek a vybavení jsou součástí prodeje, což znamená bezproblémový přechod pro nového majitele. Penzion je připraven k okamžitému provozu, je nasmlouváno ubytování klientů na celou zimní sezonu.

Vytápění domu je zajišťováno dálkově horkovodem (elektrárna Trutnov), sekundárním zdrojem je zánovní kotel na dřevo. Teplá voda je též dodávána dálkově, lze však užít i instalované bojlery (ohřev elektřinou, případně kotlem). Dům je napojen na obecní vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace. Třída energetické náročnosti E.

V roce 2002 prošel dům rekonstrukcí - vnitřní prostory, vedení a instalace, koupelny včetně sanity, fasáda, střecha včetně krytiny ad.

Pozemek je svažitý, oplocený, v přední části s branou. Za domem se nachází zahrada se zpevněnými terasami a umístěným bazénem s filtrací, venkovním posezením, krbem a ohništěm vše pro pohodlí a zážitky ubytovaných hostů. Bezplatné parkování pro hosty před domem.

Horní Maršov je vyhledávaným místem pro milovníky přírody, lyžování a turistiky. Okolí nabízí rozmanité možnosti pro volný čas a zimní radovánky. Penzion je v bezprostřední blízkosti lyžařských středisek, turistických tras, golfového hřiště - Pec pod Sněžkou 9 km, Janské Lázně 6 km, Mladé Buky 7 km.

Kupní cena činí 9.476.000,- Kč. Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Lze převzít úvěr prodávajících se sazbou 2,49%, čímž se náklady výrazně poníží. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme.

Základní info

Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Lukášova, Horní Maršov, Trutnov
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha balkónu: 5m2
Plocha zastavená: 183m2
Plocha sklepa: 35m2
Plocha terasy: 6m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: E - Nehospodárná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost: 204kWh/m2

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Terasa, Sklep, Balkon

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice

Máte otázku?

Kde inzerujeme?