Evidenční číslo: 2
Typ: Nízkoenergetický
Adresa: Drobovice, Kutná Hora
Cena: 9 990 000Kč
Poznámka k ceně: Včetně právních služeb a provize RK.
9 990 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Ti z Vás, kteří touží vlastnit nový rodinný dům na krásném a klidném místě, s překrásným výhledem, mají možnost si díky naší nabídce, splnit své sny právě teď.

Vítejte v Drobovicích, obci nedaleko Čáslavi. Na této klidné polosamotě je vystavěn přízemní rodinný dům, který vám rád představím.

Novostavba byla kolaudována v 10/2023, je dispozice 5+1, s výměrou podl. plochy 145,51 m2. Dům je velmi prostorný, světlý a je tvořen těmito místnostmi:
Zádveří, místnost wc u vchodu do domu, tech. místnost s technologickým zázemím.

Ložnice je prostorná, má privátní koupelnu s bohatou výbavou - sprchový kout se zástěnou a dešťovou sprchovou hlavicí, toaleta, závěsná skříňka s umyvadly a designový topný žebřík.

Obývací pokoj je spojen s jídelním koutem a ohromí svým prostorem. Ten je umocňován velkým francouzským oknem se vstupem na terasu. Výhled z pokoje do přírody a na protékající říčku Brslenku je úchvatný a jedinečný.

Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s množstvím úložného a pracovního prostoru, s místem na uložení vína, a s vestavnými spotřebiči. Praktická je také navazující spíž.

Dům má další 3 samostatné pokoje - 2 dětské pokoje se vstupem na terasu a pracovnu, kterou lze využít jako pokoj.

Hlavní koupelna domu je prostorná, je vybavena vanou a velkým sprchovým koutem, vedle je umístěna místnost s toaletou.

Majitelé při výstavbě užili kvalitní materiály a zařizovací předměty - velkoformátová dlažba, okna s izolačními trojskly, zabudované elektricky ovládané rolety, sanitární zařízení Geberit, nadčasové obklady a dlažby, led osvětlení v podhledech ad.

Rodinný dům je nízkoenergetická stavba s třídou A mimořádně úsporná. Zdrojem vytápění a ohřevu vody je kondenzační plynový kotel, sekundárním zdrojem je elektrokotel. Vytápění zajišťuje teplovodní podlahový rozvod. Stavba je vybavena systémem komfortního větrání s rekuperací tepla. Je zhotovena příprava na instalaci fotovoltaických panelů (zesílen krov), tepelného čerpadla vzduch voda (prostupy), a kamerového systému (kabelové rozvody).

Objekt je napojen na el. energii, vodovod, odpadní vody svedeny do kanalizace, zabudována retenční nádrž na dešťovou vodu.

Pozemek má výměru 2.690 m2, v přední části je rovinatý, za domem s postupným svahem až k protékající říčce. Pozemek je oplocen, vjezd na pozemek dálkově ovládanou branou. Na dům navazují 2 krytá parkovací stání a garáž. Prostor před domem a terasa nejsou stavebně dokončeny, volba materiálu a stylu již čeká na nové majitele.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní, a přitom úsporné bydlení. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní, funkční a nízkoenergetický dům s dostatkem místností, který se nachází v klidné lokalitě.

V dojezdové vzdálenosti od Drobovic se nachází Čáslav (2 km), Kutná Hora (12 km), Kolín (22 km). Za zmínku stojí blízkost dálnic D1, D11, D35.

Kupní cena za nemovitost činí 9.990.000,- Kč.

Základní info

Umístění: Polosamota
Typ objektu: Nízkoenergetický
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Drobovice, Kutná Hora
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 268m2
Plocha zahrady: 2206m2

Počty místností, umístění

Počet místností: 6
Počet koupelen: 2
Počet garáží: 1
Počet parkovacích míst: 2
Počet pokojů: 5
Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost: 80kWh/m2

Vybavení objektu

Terasa, Garáž, Parkování, Zahrada, Bezbariérový přístup

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Plyn, 400V, 230V, Kanalizace

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Novostavba, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Školka, Úřady

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové, Ústrední elektrické

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?