Evidenční číslo: CZK2410
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Pionýrů, Poříčí, Trutnov
Cena: 3 000 000Kč
Poznámka k ceně: Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
3 000 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

PRODEJ BYTU 2+1 S GARÁŽÍ

Aktuálně nabízíme k prodeji nemovitosti, nacházející se v Trutnově, ulici Pionýrů. Jedná se o bytovou jednotku o dispozici 2+1, a dále zděnou garáž.

Byt je v osobním vlastnictví, je umístěn ve 2. patře zděného domu a jeho podlahová plocha s příslušenstvím má výměru 57,2 m2. Dispozice bytu: vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní, obývací pokoj, kuchyně, pokoj, koupelna s vanou a wc, komora. K bytu náleží 2 sklepní kóje v suterénu domu. Byt je napojen na rozvod elektřiny, vytápění dálkově horkovodem, vodovod obecní, teplá voda dálkově, odpadní vody svedeny do kanalizace.

Jednotka je po částečné rekonstrukci, s plastovými okny, v kuchyni s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, mikrovlnná trouba, digestoř), která má dostatek úložného a pracovního prostoru. Bytové jádro je zděné koupelna s vanou a toaleta s umístěným oknem.

Bytový dům je ve velmi dobrém stavu, se zateplením obvodové konstrukce, s novou fasádou, s novým vstupním prostorem a udržovanými společnými částmi. V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost škola, školka, lékař, prodejny, autobusová a vlaková zastávka ad. Za domem se nachází zahrada, která je vyhrazena k užívání majiteli bytů - relax, sport, pěstování a další aktivity jsou povoleny. PENB C.

Nabízený pozemek s garáží má výměru 23 m2 a je umístěn cca 100 m od domu s bytem. Garáž je zděná, s dřevěnými vraty v kovovém rámu, strop je betonový, je zavedena elektřina. Garáž je v dobrém stavebně technickém stavu.

Cena za prodej bytové jednotky a garáže činí 3.000.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Financování koupě bytu Vám rádi zajistíme.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 777660555, emailu: info@evolucereality.cz

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Pionýrů, Poříčí, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 2m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 3. podlaží
Počet NP: 3
Typ objektu: patrový

Vybavení objektu

Bytové jádro zděné, Sklep, Zahrada

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Kanalizace, 230V, Internet

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Školka, Úřady, Škola

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?