Evidenční číslo: 24121CZK
Adresa: Maxima Gorkého, Kryblice, Trutnov
Cena: 1 599 000Kč
Poznámka k ceně: Cena včetně právních služeb a provize realitní kanceláře
1 599 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Aktuálně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví o dispozici 1+kk, a to v Trutnově, části Kryblice, ulici Maxima Gorkého. Byt, jehož podlahová plocha činí 26,3 m2, je umístěn v 7. NP.

Dispozice bytu: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem a wc, lodžie. Okna bytu jsou orientována na východ.

Bytová jednotka je po rekonstrukci - s novými podlahovými krytinami, novými dveřmi, nově zařízenou koupelnou a wc, novými rozvody, novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř), snížený strop s led osvětlením.

Budova je částečně revitalizována plastová okna, nové vstupní dveře se zádveřím, společné prostory, 2x výtah (1x nákladní), nové svislé rozvody (stoupačky). K dispozici kolárna, parkování na soukromém pozemku, bezbariérový přístup. V okolí domu je dostupná veškerá občanská vybavenost ZŠ, školka, lékař, zastávka MHD, prodejny, restaurace, blízkost centra. PENB G.

Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma. Byt je vhodný jako investice - spolehlivého nájemníka vám rádi zdarma zajistíme. EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě.

Základní info

Konstrukce: Panelová
Adresa: Maxima Gorkého, Kryblice, Trutnov
Cena obsahuje s provizí RK

Plochy

Plocha lodžie: 3m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 7. podlaží
Počet NP: 7
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Výtah, Parkování, Lodžie

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak

Máte otázku?

Kde inzerujeme?